Referencer

"De bedste dage at komme hjem på er når PIGEN MED STIGEN har været forbi, 5 stjerne"
Regitze Oddermode


"Vi har igennem de sidste 2 år brugt pigen med stigen som vores faste samarbejdets partener. De er om hyggelige, pligtopfyldende og altid klar på at løse en opgave. Kvalitets beviste medarbejder som er dygtige til deres erhverv. Jeg kan kun give dette firma mine bedste anbefalinger".
Henrik Pedersen "fire flyes"


“vi har været yderst tilfreds!
I forbindelse med vores deltagelse på Kopenhagen Furs Landsskind 2017, havde vi hyret Pigen med stigen til at hjælpe med, at servere og holde vores stand pæn og ryddelig. Det var en ren fornøjelse at arbejde sammen med Caroline og hendes piger. Der alle var smilende, udadvendte og meget imødekommende. De stod aldrig stille og tog selv initiativ. Man kunne mærke, at de gik op i at udføre arbejdet så godt som muligt og var ikke blege for at tage fat. Vi kan kun give Pigen med stigen de varmeste anbefalinger og vil helt sikkert benytte os af dem en anden gang.
Carina Hansen, Minkpapir A/S


"Top i orden rengøring. Mine håndvaske skinnende om kap med solen og gjorde mit indre også. Tak for et dejligt rent hjem at komme hjem til"
Anne Marie Kinnerup Sørensen

"Jeg benytter mig ugentlig af Pigen med stigen til at gøre rent i mit hjem. Arbejdet er altid grundigt udført, og rent praktisk kører aftalen gnidningsfrit og uden min involvering. Det er dejligt at være helt fri for at skulle bruge energi og tid på at holde huset rent.
Pia Thrane, Vodskov


“Pigen med stigen har gjort rent hos os flere gange, og vi har altid været meget glade for resultatet.
Caroline er en fornøjelse at få besøg af. Hun er venlig og altid smilende. Vi er hver gang blevet behandlet med professionalisme og imødekommenhed.”

Charlotte Carmen, Frejlev​

"Jeg kan kun give PIGEN MED STIGEN de varmeste anbefalinger. Super professionel, pligtopfyldende, service minede og så sød og imødekommende. Hvilket er kvaliteter man i dag kan lede længe efter, særlig i en og samme pakke. Så TOP karakter herfra".
Kristine Lykkell


"I forbindelse med Broholm horse show- DM i dressur, havde vi indgået en aftale med PIGEN MED STIGEN om at holde faciliteterne, herunder toiletter, bad og andre lokaler rene under stævnet. Et stævne hvor der i løbet af fire dage, kommer op mod ca. 10.000 mennesker. PIGEN MED STIGEN lever helt klart op til vores forventninger, og publikum samt ryttere var meget glade og tilfredse med der var pænt over hele pladsen, hvilket naturligvis er vigtigt for os.
Caroline er en meget smilende og person, som gerne giver en hånd med, udviser stort overblik og levere en god service. Vi kan klart anbefale PIGEN MED STIGEN og ser frem til at samarbejde med dem en anden gang".
Amalie Thomsen